Destine ratacite episodul 221 din 19 aprilie 2020

Kushi isi cumpara bijuterii scumpe de Dhanteras, la Mata gi vine vanzatorul de vase ei cumpara vase iar Kushi se lauda cu pretul platit pentru bijuteriilor ei scumpe. Roli vine la Simar si ii zice ca Siddhart a mers fara mancare la lucru Roli tipa la Simar. Ea zice sa nu se bage intre ea si Siddhart, Roli zice ca ea ii da lectii, care si-a mintit familia si s-a folosit de copilul ei? Kushi se bucura ca le vede certandu-se. Mata gi vine la ele si zice lui Roli cum vorbeste ca Simar e mai mare ca ea. Veeru crede ca Roli zice adevarul, Roli plange apoi pe terasa Mata gi cu restul merg la ea. Mata gi o intreaba ce e cu ea? Manoranjan zice ca a fost manioasa si ca trebuie inteleasa. Ca ele surorile se vor intelege intre ele, Roli zice lui Manoranjan apoi ca a fãcut asta pentru ca Veeru sa o creada.

Veeru apare Roli schimba tactica ea zice ca s-a saturat de viata intr-o camera, Veeru aude tot ce vorbesc ele. Simar plange apoi singura Roli merge la ea si ii pare rau de ea, Simar ii zice ca o intelege ca din cauza conditiilor grele in care au ajuns se poarta asa. Simar ii cere iertare lui Roli fiindca din cauza ei trec prin toate astea. Apoi femeile din familie merg la piata sa si cumpere lucruri de sarbatoare. Siddhart ajunge la birou, Naina scapa dosarele iar, Siddhart ii da sfaturi, ea da iar dosarele pe biroul lui. Veeru vorbeste cu Roli, Kushi il vede. Roli iii zice ca s-a impacat cu Simar ca sa aiba unde sta. Noaptea Roli merge iar la discoteca la Veeru. Veeru ii da lantisorul ce l-a cumparat azi de la vanzator.

Destine ratacite episodul 221 din 19 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 221 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 19 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!