Destine ratacite episodul 219 din 17 aprilie 2020

Simar vrea sa dea medicamentul fetitei dar Kushi zice sa stea striga sa-i aduca mancarea ei si sa lase medicamentul ca fata n-are nimic. Kushi zice Parvatyei ca sa aiba grija se fetita ca ea merge cu Veeru la discoteca. Roli cu Manoranjan aud ce zice ea, Siddhart ajunge la locul lui de munca, el e condus la biroul lui. Naina, fata cu care va lucra el vine la el ea cade pe jos in biroul lui si scapa dosarele pe jos. Siddhart ii da mana sa se ridice. Ea isi cere scuze ea se prezinta zice ca e Naina secretara lui. Simar zice lui Mata gi ca Kushi nu a lasat-o sa dea medicamentul fetitei, Mata gi zice ca ea nu mai permite ca Kushi sa fie nepasatoare fata de fetita si ca ea va face ceva, Kushi e gata de discoteca Veeru nu prea se uita la ea, Parvatya zice lui Kushi ca are grija de copil ca nimeni nu se va uita la el.

Femeile de la o organizatie de femei vin la Kushi cand ea sa plece spre discoteca ele zic ca au primit o plangere de la doctorita unde a fost copilul ieri ca nu e bine ingrijit. Ele zic ca daca trateaza copilul rau va ajunge la inchisoare, ca ei au trimis multi parinti dupa gratii pentru neglijenta, Kushi se preface ca e preocupata de copil. Parvatya ii da copilul lui Kushi dar ii zice ca e ud, femeile zic ca dupa cum e imbracata Kushi parca ar pleca undeva, femeile zic ca pleaca dar vor mai veni sa vada cum e copilul ingrijit.

Destine ratacite episodul 219 din 17 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 219 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!