Destine ratacite episodul 217 din 15 aprilie 2020

Kushi nu lasa preotul sa se apropie de fetita ea il alunga iar acesta zice ca asa se poarta cu el o asa jignire? El zice ca nu mai vine la ei, familia ii cere scuze preotului Mata gi se simte vinovata pentru ce s-a intamplat cu preotul. Roli zice preotului ce s-a intamplat cu Kushi cu casa cu tot. Preotul da horoscopul lui Simar, Prem zice apoi niste nume lui Simar pentru fetita. Roli zice lui Siddhart ca ea are un plan pentru a ajuta familia el zice ca nu se pot juca ca fetita lui Simar e la ea, Roli apoi e intrebata de Manoranjan ca ce plan are. Roli zice ca daca Veeru e de partea lor Kushi e gata Manoranjan zice ca e bun planul.

Roli zice cum Veeru a fost dragut cu ea zilele astea. ca ea il va face sa joace cum vrea ea. Manoranjan zice ca Veeru e inaintea ei ca e siret si o poate afla cu planul ei, Roli zice cum Veeru a salvat-o de Kushi atunci seara pe terasa. Roli zice ca ea i-a zis lui Veeru ca Kushi sa nu manance non vegetal. Manoranjan zice ca e periculos ca sa se gandeasca bine, Roli merge pe terasa Veeru vine la ea el se da la Roli si n-o lasa sa plece ea vrea sa-l bata dar el ii prinde mana si zice ca e frumoasa si nervoasa. Manoranjan ii vede pe cei doi apoi zice lui Roli ca Veeru se tine de ea si ca a avut dreptate. Manoranjan zice ca are un plan, ele zic de cineva sa se dea la Veeru apoi matusa zice ca e periculos cu Veeru.

Destine ratacite episodul 217 din 15 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 217 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!