Destine ratacite episodul 215 din 13 aprilie 2020

Roli ii aduce patura lui Mata gi si nu e prinsa de Kushi fiindca Veeru a dus-o de pe terasa. Apoi ea se pune langa Siddhart. A doua zi Mata gi se trezeste cu dureri de spate de la dormitul pe jos, Simar aduce ceai familiei iar Siddhart merge sa-si caute de lucru. Mata gi zice lui Simar ca toate o vor ajuta la treburile casei, Kushi vine si vede de sus ca familia face treaba. Mata gi e la templu face curat si a aprins candela apoi ea vede ca, candela e stinsa, da sa o aprinda dar Kushi stinge chibritul. Kushi se ia de Mata gi intreband-o de ce a venit in templu fara permisiunea ei, ea striga la Mata gi si spune ca ea decide dacã lampa arde sau nu si ii ordona lui Mata gi sa plece de acolo ea o prinde pe Mata gi si o impinge, Mata gi zice ca aprinde candela dar Kushi ii i-a chibritele, Sujata cu Simar o duc pe Mata gi de acolo.

Mata gi apoi e stresata ca nu a lasat-o sa aprinda candela, ea zice ca va fi pedepsita Kushi de zeita pentru ce a faucut, Simar aduce un idol mic al zeitei si il da lui Mata gi apoi fetele fac un templu acolo in camera, Mata gi pune idolul si se roaga toate apoi. Kushi strigã pe Simar pentru micul-dejun, reprosandu-i ca mancarea nu e buna.

Destine ratacite episodul 215 din 13 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 215 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!