Destine ratacite episodul 214 din 12 aprilie 2020

Kushi zice lui Roli ca ea se va uita la Simar cum face curat si ca familia va lucra pentru ea iar Roli ii va privi. Kushi zice ca asta e pedeapsa ei apoi Simar cu restul incep curatenia, Roli e neputincioasa. Mai apoi fetita plange, Kushi o cheama pe Parvatya s-o duca jos in leagan, Veeru vine la ea si zice ca ei amandoi au toate si ca el ii poate lua tot ca el e rege daca ea e regina. Apoi Simar zice lui Sujata, Pari si Uma ca, curatenia e gata, ea zice ca mai are de facut mancare pentru Kushi. Apoi Simar cu restul familiei aud fetita cum plange Parvatya zice lui Simar sa nu se apropie. Kushi zice lui Simar sa lase copilul sa faca de mancare. Kushi zice ca daca nu face de mancare vor avea toti de suferit, Simar merge la bucatarie, Roli vrea sa mearga la fetita, Parvatya n-o lasa apoi Simar cantt fetitei din bucatarie, fetita se linisteste.

Toti o privesc pe Simar cu lacrimi in ochi, Simar pune masa si canta, fetita adoarme intr-un final apoi familia i-a masa la ei in camera pe jos, Mata gi zice lui Simar ca asa a fost si ea cu Dadugi ea zice sa aiba incredere in zeita. Siddhart zice ca poate merge la jobul ce l-a avut cand a plecat cu Roli atunci, Simar merge si plange pe hol fiindca se crede vinovata, Roli zice ca nu e vina ei, ca Kushi cu Veeru sunt sireți. Veeru e beat si merge la Kushi, ea il respinge zice ca e beat si miroase familia doarme pe jos, Roli nu doarme ea vede ca Mata gi nu are patura si zice ca merge pe terasa dupa patura, Veeru vine apoi iar la Kushi ea zice ca ii e somn.

Destine ratacite episodul 214 din 12 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 214 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!