Destine ratacite episodul 213 din 11 aprilie 2020

Kushi zice familiei ca va sta in magazie, Siddhart striga la ea zicand ca pentru binele lor ar fi bine sa schimbe tonul. Kushi zice ca nu au voie la templu ca ea e proprietarul acum si ea decide. Manoranjan zice lui Kushi ca o dansatoare face reguli cu sora ei? Apoi Kushi spun sa mearga toti in magazie in noua lor camera. Familia merge spre magazie, Mata gi se uita spre templu. Familia ajunge in magazie un loc nefolosit plin de panze de paianjen, Roli zice sa se apuce toti de curatenie. Familia toata aranjeaza camera. Roli a zis ca si lui Kushi ii va placea acolo, Pari cu Uma fac curat, Simar le sustine apoi camera e gata aranjata.

Kushi o cheama pe Simar la ea, si le zice de a doua conditie, ea zice lui Simar sa faca curat apoi mancare, Simar zice familiei cum Kushi i-a zis atunci seara ca sa fie servitoarea ei sa faca toate muncile din casa daca vrea sa-i primeasca inapoi. Prem zice ca n-o lasa apoi Parvatya vine cu fetita jos care plange de numa ca ii e foame. Kushi ii zice s-o faca sa taca sa nu mai planga si chiar vrea sa bata fetita fiindca Simar nu accepta conditia ei.

Destine ratacite episodul 213 din 11 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 213 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!