Destine ratacite episodul 211 din 9 aprilie 2020

Mata gi e foarte necajita de ce a patit la fel ca toti ceilalti, Kushi o intreaba pe Simar daca vede in ce hal e familia si asta doar din cauza ei? Simar cade la picioarele ei, Prem o ridica. Kushi zice ca este o solutie de rezolvare si ca vrea copilul lui Simar sa fie al ei. Apoi Kushi zice ca ea a dat nastere la copilul lui Simar deci ea e mama. Prem se i-a de Kushi, apoi zice ca sa plece toti de acolo familia iese pe usa casei lor.

Veeru zice cum el a pus actele de proprietate printre actele terenului el zice ca acum toate sunt ale lui Kushi, Prem cheama avocatul care se uita pe acte iar acesta spune ca actele sunt autentice. Familia e socata, avocatul zice ca acolo e semnatura ei, ca n-o poate ajuta nicicum. Manoranjan ii zice ca i-a zis atunci sa citeasca actele, avocatul zice ca actele au stampila oficiala ca acum tot, banii afacerea, casa e pe numele lui Kushi. Veeru zice oamenilor sa scoata lucrurile afara ca vrea casa curata, Prem prinde tabloul cu Dadugi pe care Veeru il arunca, Kushi zice sa plece toti ca i-au facut destule necazuri.

Destine ratacite episodul 211 din 9 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 211 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!