Destine ratacite episodul 208 din 6 aprilie 2020

Inspectorul vine la spital fiindca Prem l-a chemat pentru Kushi, Veeru vede ca Prem cu Simar vorbesc cu politia si astfel merg dupa copil. Simar zice ca simte ca e ceva cu copilul, ea merge spre el. In timp ce ea merge spre copil, Veeru i-a fetita acasa, Roli canta zeitei si toti sarbatoresc, Simar vede ca fetita nu e acolo ea striga dupa Prem, apoi aude ceva. Ea il vede pe Veeru care fuge cu copilul, Simar merge dupa el, ea da de Prem si zice ca Veeru fuge cu copilul, Prem cu Simar fug dupa el, Kushi se ridica de pe pat si il vede pe Veeru care are copilul ei fug amandoi dar dau de Prem, Simar si politie.

Kushi zice lui Simar ca ei sunt complici, adica ea cu Veeru, Simar isi da seama ca Veeru a ajutat-o mereu. Prem zice ca amandoi vor fi pedepsiti, Veeru nu vrea sa dea copilul lui Prem, el arunca copilul tare de tot in sus si fuge. Simar cu Prem il prind in sari inainte sa cada jos. Roli ii suna si Prem zice ca maine vin cu fetita acasa, el nu zice ce au patit, Kushi e dusa la inchisoare si este inchisa, a doua zi Simar cu Prem vin cu fetita, Mata gi i-a in brate fetita si ii pune punct negru si rosu, Sankalp cu Karuna cer iertare lui Prem mai apoi se tine o slujba pentru copil, Mata gi zice preotului sa-i faca si horoscopul copilului apoi preotul pleaca.

Destine ratacite episodul 208 din 6 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 208 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!