Destine ratacite episodul 205 din 3 aprilie 2020

Mata gi zice lui Prem sa sune politia, auzind acestea Kushi zice sa n-o predea in incepe in fata tuturor sa explice cum a fost de fapt iar dupa merge la Roli apoi la Simar. Ea intreaba ce se va intampla cu copilul, Prem suna la politie. Apoi Kushi se preface ca are dureri, dar Roli zice ca se preface vazand ca nu merge isi da arama pe fata. Ea zice ca omoara copilul si chiar vorbeste urat cu Mata gi, Kushi ii zice lui Sankalp ca e un pion si ca s-a folosit de el sa intre in familie. Kushi zice ca este un idiot, apoi prinde mana lui Karuna cand vrea s-o plesneasca spunand ca a vrut sa distruga de fapt familia Bhardwaj, toti o vad acum cum este Kushi de fapt.

Apoi Kushi e disperata ca va fi arestata, ea sparge o sticla si ameninta cu ea, vrand sa fuga dar Prem cu Siddhart merg dupa ea desi spune ca se omoara cu sticla, Siddhart cu Prem o prind la usa cand vroia sa iasa. Kushi ameninta familia. Apoi ea zice lui Simar ca sa le zica s-o lase. Politia apare la usa, Kushi zice inainte sa plece ca Simar nu-si va vedea copilul nici la fata macar, Simar se pune in genunchi la Mata gi pentru copilul ei. Mata gi zice apoi ca retrage plangerea, Kushi e lasata din catuse, Siddhart zice apoi lui Mata gi de ce a facut asta iar ea raspunde ca nu vrea ca Simar sa sufere iar pierderea unui copil.

Destine ratacite episodul 205 din 3 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 205 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!