Destine ratacite episodul 204 din 2 aprilie 2020

Mata gi ii ofera un cadou lui Kushi de ziua ei, Karuna are si ea deja de oferit un set de bijuterii, apoi Pari si Siddhart isi fac si ei datoria. Prem zice ca nu poate veni diseara la petrecere ca are treaba la birou, Simar ii spune lui Prem sa vina totusi diseara la petrecere altfel toti se vor simti prost. Prem pleaca vine seara iar pregatirile sunt gata, Simar cere iertare lui Roli pentru cum s-a purtat ieri Prem apoi toi merg pe terasa. Simar se roaga la zeu, Prem se gandeste la ce a zis Simar dimineata. Familia e pe terasa care e aranjata frumos pentru ziua lui Kushi. Manoranjan zice lui Siddhart sa puna muzica, Siddhart zice ca aduce stick-ul unde are muzica si unde e si înregistrarea cu Kushi. Simar zice zeitei ca nimeni nu stie cat isi doreste sa tina copilul ei in brate si se revolta in fața zeitei ca ea vrea sa sufere ca lasat-o pe Kushi sa poarte copilul ei si ca azi trebuie sa-i arate ca exista si sa se afle adevarul.

Simar abia il opreste ea ii zice ca stia dinainte de astea, Prem o tine de rau de ce nu i-a zis nimic. Simar nu-l lasa sa mearga la Kushi, ea zice ca el e raspunzator de copil. Prem zice ca Kushi e de vina pentru pierderea copilului lor, Roli vine la ei, Prem intreaba de ce a ascuns si ce-a facut Kushi de ce nu a zis familiei. Simar zice ca ea a decis sa nu zica, Prem zice ca, copilul lor a fost ucis nu a fost pierdut de ea, Simar intreaba ce ar fi de Karuna si de Sankalp daca afla adevãrul dar si Mata gi? Roli zice cum Kushi s-a dus la spital sa faca procedura, Kushi ii aude cum vorbesc, Prem o vede si ii zice ca e ucigasa si o i-a de gat pe Kushi abia o lasa, apoi Kushi riposteaza.

Destine ratacite episodul 204 din 2 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 204 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1 HD.

error: Content is protected !!