Destine ratacite episodul 201 din 30 martie 2020

Kushi zice ca trebuie sa faca ceva, ea ii spune lui Prem sa o cheme pe Simar pe terasa. Roli merge si ea cu Simar pe terasa fiindca crede ca este ceva dubios la mijloc. Kushi se urca pe terasa sus iar Simar vrea sa mearga la ea insa ii zice sa nu se apropie. Kushi zice sa puna pe numele ei terenul, altfel se arunca, Roli zice sa n-o creada ca doar o ameninta. Kushi zice ca stie ca o vor alunga dupa ce naste, Simar zice sa coboare ca nu o va alunga nimeni. Kushi e gata sa sara, Simar zice sa se dea jos ca vor vorbi, Kushi aluneca pe rochie si cade apoi toti sunt la spital, Simar se roaga zeului pentru copilul ei, Roli ii zice lui Simar sa fie curajoasa. Doctorita zice ca mama si copilul sunt bine, Kushi nu a nascut fiindca Simar cu Roli au prins-o cand sa cada, Simar zice ca sta ea cu Kushi la noapte. Veeru vine la Kushi, el afla ce a facut copilul e bine, Simar il vede la ecografie. Kushi o ameninta pe Simar cu viata copilului, ea zice ca vrea terenul pe numele ei ca Mata gi nu trebuie sa afle. Simar zice ca n-o poate insela pe Mata gi dar zice ca face ce vrea. A doua zi Kushi vine acasa, avocatul vine la Mata gi pentru a aduce actele pamantului. El zice ca sunt pe numele lui Simar pana copilul are 18 ani, Uma duce actele sus si vorbeste apoi cu Pari de teren ca e mare si scump.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 201 din 30 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 201 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!