Destine ratacite episodul 199 din 28 martie 2020

Veeru zice lui Kushi ca va plati pentru ce a facut si ea, familia zice ca e bine ca au aflat de cel care a santajat-o. Kushi se bucura ca a scapat, Roli stie ca Kushi a mintit ea o intreaba pe Simar de ce nu a lasat-o sa zica adevarul. Simar zice ca Mata gi ar fi dat-o afara din casa si copilul ar fi mers cu ea, Roli zice ca Veeru e complicele ei, Kushi aude de pe hol, Veeru suna pe fix Kushi raspunde, ea zice ca e greseala. Kushi merge la Veeru la inchisoare el o strange de gat. Ea ii zice cum familia a vazut filmarea cu ea furand bijuteriile si ca a trebuit sa zica despre el. Kushi zice ca-l va scoate de acolo, mai apoi la Mata gi se organizeaza petrecerea pentru viitorul copil, de fapt este un ritual de-al lor. Surendra vine cu o freza glumeata, Simar zice ca peste doua luni va sosi copilul, Kushi vine jos. Candela se stinge cand Kushi vine jos, Simar zice lui Roli ca Kushi s-a schimbat in aceste 5 luni, Roli zice ca ea nu a lasat s-o mai santajeze, Pari organizeaza toata petrecerea pentru venirea viitorului bebelus.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 199 din 28 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 199 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!