Destine ratacite episodul 198 din 27 martie 2020

Kushi intreaba pe Simar daca s-a rugat pentru copilul ei. Simar zice ca da si a primit forte noi, omul de unde s-a tinut ieri sarbatoarea vine la Manoranjan si zice ca a venit si a adus un Dvd cu persoana ce a furat bijuteriile ieri. El zice ca este o persoana din familia Bhardwaj, Manoranjan vede Dvd-ul cu Kushi in timp ce fura bijuteriile. Kushi vine si vede si ea inregistrarea, ea era pe hol si a auzit totul, Manoranjan vine si vede ca Kushi vrea sa i-a Cd-ul spunand ca il duce familiei. Manoranjan pune Cd-ul familiei, ea face tam-tam, familia vede ce a facut Kushi, Mata gi o intreaba de ce a facut asta dar ea neaga spunand ca a fost tot timpul in camera. Karuna o cearta si ea, Manoranjan zice cum organizatorul i-a dat Cd-ul din cauza reputatiei lui Mata gi si ca Kushi va plati pentru ce a facut, va fi pedepsita. Kushi se teme de politie si se apara ca pentru copilul lui Simar a furat. Kushi arata telefonul ei cu Veeru care o suna. Ea zice ca el e soferul lor si ca Veeru a amenintat-o cu cutitul. Kushi minte, Prem zice de unde stie el ca nu minte, Kushi il suna pe Veeru in fata familiei si el zice cum a pus-o sa fure si ca vine dupa bijuterii, politia il prinde. Familia l vede, Prem il loveste pe Veeru fiindca Kushi a zis ca voia sa scape de copilul lui Simar, Veeru zice lui Kushi ca se va razbuna pentru asta.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 198 din 27 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 198 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!