Destine ratacite episodul 196 din 25 martie 2020

Kushi zice lui Simar ca vrea colierul ei in loc sa i-a masa, si se preface ca se impiedica pentru a o face pe Simar sa il dea. Ea zice familiei ca isi face griji de copil mai mult, Simar se gandeste cum i-a dat Prem colierul cu dragoste, Simar zice lui Mata gi ce a facut iar lui Prem nu-i cade bine, el merge sus. Manoranjan zice lui Simar in bucatarie ca ceva se intampla de i-a dat colierul ce tocmai i-l daduse Prem cu dragoste. Kushi vine si zice ca i-a dat ca sa se simta si ea bine. Manoranjan zice ca ceva nu e bine, Kushi probeaza colierul, Veeru vine pe geam la ea el zice ca vrea sa scoata bani din casa din nou asa ca vine cu un plan. El zice ca vrea bijuteriile din templul lui Ganesha ce le va da familia pentru zeu, Kushi zice nu ca e aglomerat templul, Veeru zice ca ea sa le fure dar se teme ca va fi iar alungata din casa. Veeru zice ca oricum va fi alungata dupa ce naste el si ca oricum nu are nicio garantie din partea lor asa ca nu are ce pierde. El zice sa fure cat poate de multi bani de la ei sa aiba pe viitor. Prem e suparat pe ce a fcut Simar care ii aduce laptele, dar el este distras. Simar vede ca e suparat si zice ca i-a dat colierul pentru ca Kushi face multe pentru ei.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 196 din 25 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 196 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!