Destine ratacite episodul 194 din 23 martie 2020

Sujata zice si ea lui Kushi ca nu e bine ca lumea sa afle de ea ca va naste copilul lui Simar. Preotul zice ca maine va face slujba. Mai tarziu Kushi iese in fata lui Simar si zice s-o puna pe ea la slujba in locul ei, ea o ameninta iar pe Simar ca va vedea ea daca nu face ce doreste ea, Sankalp vine jos, Kushi se preface. Simar merge sus la Prem, ea nu-i zice lui Prem de Kushi ce face cu ea. Simar zice lui Prem ca ar fi vrut sa aiba copilul cu ea si se intristeaza, a doua zi se fac pregatiri pentru slujba. Acasa sunt multi invitati, Simar vine si i-a binecuvantari, si vre sa-i spuna ceva lui Mata gi anume ca daca ar fi Kushi in locul ei la slujba nu ar fi mai bine. Mata gi zice ca ea cu Prem sunt parintii, Manoranjan zice ca Kushi sa stea in picioare langa Simar asa nimeni nu va sti nimic, Kushi afla de la Simar ce a zis Mata gi ea se i-a de Simar amenintand ca va zice adevarul tuturor. Roli vine dupa Simar si impreuna merge jos, Roli aude ca Kushi vrea sa spuna adevarul asa ca o inchide pe Kushi in camera. Slujba incepe, Roli zice Karunei ca Kushi se odihneste, Prem cu Simar sunt chemati de preot sa stea jos, Kushi vede ca e usa inchisa, Simar nu merge sa stea langa Prem.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 194 din 23 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 194 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!