Destine ratacite episodul 193 din 22 martie 2020

Kushi incepe sa se prefaca ca are greturi asta pentru ca familia sa n-o suspecteze, Mata gi da locul ei lui Kushi de la masa. Prem zice ca o va duce maine pe Kushi la doctor dar impreuna cu Simar. Sankalp zice ca merge si el iar a doua zi Kushi merge la spital cu Roli, Simar, Prem si Sankalp. Roli o intreaba pe Kushi daca si-a facut bagajele ea spera sa nu fie insarcinata. Kushi cu Roli si Simar merg la doctorita iar aceasta o vede pe Kushi separat. Ele ajung acasa si zic lui Mata gi ca va fi strabunica. Simar cu Prem sunt felicitati de familie. Mata gi zice lui Roli si lui Simar ca Kushi este de acum in grija lor. Kushi o ameninta pe Roli ca vor varsa lacrimi de sange apoi zice lui Simar s-o tina sub control pe Roli ca i-a facut zile negre, Kushi o ameninta pe Simar cu viata copilului daca nu face ce zice ea, aa a vrut sa se lase de pe scari pe spate.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 193 din 22 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 193 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!