Destine ratacite episodul 192 din 21 martie 2020

Mata gi intreaba cine este ea sa o refuze pe Kushi daca toti o vor, Kushi e primita in casa, Siddhart e nervos ca au primit-o pe Kushi desi a furat bijuteriile si a facut-o pe Simar sa piarda. Simar ii zice ca poarta copilul ei, apoi in gandul ei Simar zice sa mai astepte doar sa primeasca copilul ca apoi totul va fi bine. Prem vine acasa si intreba pe Roli de procedura si de cum a mers totul. Ea nu zice nimic, apoi Kushi apare in fata lui si il felicita. Kushi zice ca copilul e in pantecul ei. Simar zice ca s-a sacrificat pentru ei. Roli zice bine de ea, Sankalp zice lui Kushi sa nu mai plece. Kushi se gsndeste ca daca ce a zis Roli cu 20 30 % e adevarat. A doua zi Kushi coboara, Simar e acolo, ea tot o ameninta pe Simar si se uita la ea urat. Kushi se lauda la Mata gi cu lipiile facute de Simar, Kushi cere lui Simar halva si ceai sa ii faca, si se intreaba cum toti vor face ce zice ea. Roli aude, Kushi rade de ea si-i zice matusa Roli apoi ea spune ca daca nu va fi gravida va ajunge la inchisoare.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 192 din 21 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 192 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!