Destine ratacite episodul 191 din 20 martie 2020

Simar merge cu Roli spre clinica, Veeru zice ca s-a stricat masina dar minte, pe Simar o suna de la clinica ea zice ca este pe drum. Simar ajunge pana la urma acolo afla ca procedura s-a facut deja cu Dna Bhardwaj. Simar e uimita, doctorita zice ca femeia a zis ca Simar a trimis-o si ca e doamna Bhardwaj. Kushi este de fapt aceea, Roli se i-a de doctorita cerunadu-i explicatii ce a facut. Doctorita zice ca a vorbit cu Prem, Roli se rasteste la doctorita. Toti se uita pe geam la ele, Simar o duce pe Roli de acolo, Simar se intreaba oare de unde a avut analizele ei femeia respectiva.

Aceea este Kushi iar rezultatele le-a avut de la Veeru. Ajunse acasa Simar cu Roli o vad in prag pe Kushi, ele sunt uimite s-o vada, Kushi zice lui Roli s-o duca in casa, caci exilul ei e gata. Roli zice sa plece, ea o impinge pe Kushi care spune ca este pentru copilul lui Simar si isi atinge burta, ea zice ca daca pateste ceva, Kushi zice cum s-a dus la doctorita cu rezultatele si a zis ca e dna Bhardwaj. Doctorita l-a sunat pe Prem care era in sedinta, el a zis ca poate face procedura. Kushi zice ca pana au ajuns ele ei i s-a facut procedura. Roli intreaba cum a pus mana pe rezultate, ea zice ca e nora familiei. Roli suna pe doctorita care ii zice cum arata femeia ce a fost la ea. Ea zice cum e imbracata Kushi. Kushi zice lui Simar ca pleaca dar cu tot cu copil. Simar o opreste pe Kushi sa nu plece. Roli zice s-o lase ca ce a zis doctorita ca sansele sunt de 20-30 % sa ramana gravida.

Destine ratacite episodul 191 din 20 martie 2020 HD

Kushi zice lui Simar cã va tânji dupã copilul ei. Simar o aduce iar pe Kushi. Kushi le da indicatii surorilor ce sa zica familiei si ce sa faca. Kushi se foloseste de copil pentru a veni inapoi la vila. Mata gi cu familia se intreaba unde e Simar cu Roli, ele apar in usa, apoi Mata gi cu Sujata le intreaba ce e. Fetele nu zic nimic, Roli zice ca nu ea a facut procedura de mama surogat. Familia e uimita, Sujata se infurie cand aude ca alta femeie poarta copilul lui Simar. Mata gi intreaba cine e femeia, Simar zice ca nu e straina, ca e o membrã a familie, familia vede ca e Kushi femeia ce va purta copilul lui Simar.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 191 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!