Destine ratacite episodul 185 din 14 martie 2020

Sankalp cu Prem cu Siddhart vin si zic ca nu au gasit-o pe Kushi, Roli vine si zice ca Kushi se va intoarce de bunavoie cum a si plecat. Karuna se ia de Simar si Roli ea spune ca Kushi nu are vina pentru pierderea lui Simar. Simar merge cu Roli sus. Mata gi zice ca nimeni nu a invinovatit-o pe Kushi, Mata gi zice Karunei ca Kushi i-a facut de rusine, Prem e sunat de la spital pentru a merge dupa rezultatele lui Simar, la masina e sofer iar Veeru. Mata gi merge la Simar apoi s-o consoleze, Mata gi zice ca durerea ei e cea mai mare pentru o mama ca o sa lase totul in mana Zeului, Prem aflã cã Simar nu va mai putea face copii, el se enerveaza intai dar doctorita zice sa se calmeze, ea ii zice ca uterul lui Simar a suferit din cauza cazaturii si ca ea nu poate fizic sa poarte un copil, cand aude Prem e distrus, el ajunge acasa si o vede pe Simar zambind si se gandeste neavand puterea sa-i spuna adevarul asa ca el ascunde geanta si plicul cu rezultatele.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 185 din 14 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 185 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

<

error: Content is protected !!