Destine ratacite episodul 184 din 13 martie 2020

Kushi o aduce pe Roli cu sotul ei inapoi acasa, familia e uimita Kushi spune lui Mata gi ca ea i-a adus si ca doar fericirea lui Simar conteaz acum iar pentru asta Roli e neaparat sa fie acolo. Prem zice lui Mata gi sa-i accepte. Mata gi le zice ca aia e si casa lor ea ii primeste, le da binecuvantare, Roli zice lui Kushi sa paraseasca casa, Simar se bucura s-o vada pe Roli iar ea ii zice ca au venit iar acasa. Roli are o discutie cu Simar iar ea spune de inregistrarea din spital cu Kushi, Sankalp ii zice lui Kushi ca a facut bine ce a facut, Kushi e nervoasa ca trebuie sa plece ea zice apoi ca trebuie sa faca ceva asa ca se preface ca are treaba si duce fructe lui Simar, Roli zice ca ii duce ea si sa isi faca bagajele de plecare. Apoi Mata gi impreuna cu Sujata si restul femeilor merg la Simar, Roli zice lui Kushi sa intre si ea, mai apoi Kushi e in camera ei, Sankalp e suparat pe ea, ei se impaca a doua zi Sankalp vede ca Kushi nu e in pat, el o cauta, apoi vede o scrisoare de la ea, pe ea scrie ca ea va fi departe cand el o va citi.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 184 din 13 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 184 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

<

error: Content is protected !!