Destine ratacite episodul 182 din 11 martie 2020

Roli ii cere iertare lui Prem ca nu a putut sa-i salveze copilul. Siddhart merge pe scaun cu Roli iar ea ii zice ca sigur Kushi e de vina, Kushi se gandeste de ce oare nu a zis nimic Simar si oare are un plan? Roli merge apoi la Kushi. Ele se privesc insistent apoi asistenta spune ca maine o lasa pe Simar dar la noapte cineva trebuie sa stea cu ea. Prem zice ca sta si Roli la fel insa si Kushi zice ca vrea sã stea asta pentru ca se teme ca va zice adevarul Simar. Prem zice ca Roli ramane ca e sora ei si a salvat-o. Kushi se preface ea zice ca se caieste pentru ce a facut. Mata gi zice ca Roli ramane cu Simar iar intre timp ea sta cu ochii pe Kushi. Roli cu Prem raman pe hol. Kushi are un vis ca Simar zice adevarul, ea se trezeste spunand ca trebuie sa faca ceva, Kushi apare la spital intra in salonul ei si o vede ca doarme apoi ia o perna si merge la Simar s-o omoare.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 182 din 11 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 182 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!