Destine ratacite episodul 180 din 9 martie 2020

Simar ii spune lui Kushi ca vrea s-o reclame la politie pentru furtul bijuteriilor. Siddhart e rece fata de Roli, si se culc fara a o baga in seama pe Roli care se gandeste la Simar. Kushi ii zice lui Veeru ca Simar stie de bijuterii si spune ca are un plan in acest sens. Ea ii zice lui Veeru ca daca ar disparea toate bijuteriile oare ce s-ar intampla, asa ca-i spune lui sa le fure. Simar e sunata de Prem la telefon ea nu-i zice nimic de ce s-a intamplat. Apoi Kushi vine la Simar cu lacrimi de crocodil, Simar zice ca nu e impresionata de ea, Kushi spune ca ea n-a facut nimic rau, ea o tine de vorba pana merge Veeru dupa bijuteriile de sus. Kushi tot o tine de vorba dar si el ajunge sus iar Simar aude ceva si decide sa vada ce se aude. Kushi zice ca a scapat, Roli se gandeste la Simar fiindca azi e Raksha bandan, ea nu are somn fiind ingrijorata de Simar.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 180 din 9 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 180 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!