Destine ratacite episodul 179 din 8 martie 2020

Kushi zice ca sta ea cu Simar cand familia merge la nunta, Simar merge in camera ei unde vede multe jucarii insa Prem le-a pus ca surpriza. Simar zice ca a citit biletul de la Roli in gandul ei. Ea are biletul in sertarul ei cu poza lui Roli, Simar a citit biletul de la Roli si de asta a zis lui Pari ieri sa mearga cu ea la doctor. Simar zice ca e norocoasa ca o are pe Roli si ca ea are grija de ea desi e departe. Simar zice ca de asta a trimis o sa aiba o viata linistita si ca nu o poate lasa sa fie nelinistita din cauza ei pe Roli, Simar o suna pe Roli ea ii zice ca a citit biletul de la dansa, Roli zice de Kushi cum a pus ulei pe jos sa cad si cum Kushi a facut planul cu otrava pentru a scapa de ea. Roli zice si de bijuteriile din seif ca poate sunt false, Mata gi o cheama pe Simar jos, ei sunt gata de plecare, Prem cu Sujata ii zic sa aibe grija de ea, Simar zice Sujatei de ce nu are colier la gat, Mata gi o trimite dupa un colier. Kushi se nelinisteste, ea se teme sa nu fi aflat adevarul de bijuterii iar Simar merge la seif.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 179 din 8 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 179 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!