Destine ratacite episodul 178 din 7 martie 2020

Kushi ii zice lui Veeru ca o duce pe Simar la doctor maine chiar ea singura asta pentru ca are in plan sa-i faca ceva lui Simar. Siddhart afla un bilet de la Roli. Roli ii pune ghicitori pentru a-si afla hainele si lucrurile si apoi ii aduce un tort si zice ca e reteta de la Simar, dar lui Siddhart nu-i trebuie. Mata gi zice lui Simar ca trebuie sa plece la control. Roli scrie bilet lui Simar unde ii zice sa se fereasca de Kushi ca e in stare de orice. Roli ii da scrisoarea omului ce duce hainele la Mata gi acasa iar Mata gi vede pe Veeru ca e şofer. Ea zice ca l-a mai vazut undeva iar el zice ca este ruda cu soferul lor, Kushi se baga pentru a nu-si da seama Mata gi unde l-a vazut. Roli se roaga ca Simar sa primeasca scrisoarea dar din pacate Simar e plecata cand ajunge el. Omul cu hainele zice lui Manoranjan ca o cauta pe Simar.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 178 din 7 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 178 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!