Destine ratacite episodul 175 din 4 martie 2020

Veeru o suna pe Kushi pentru ca el vrea sa vina in casa ca fiind angajat, mama şi tata lui Simar si Roli sosesc. Kushi ii vede in pragul casei cum vorbesc la telefon dar nu-i cunoaste asa ca ea se prezinta lor. Pari ii invita in casa iar familia e surprinsa sa-i vada apoi ei se aseaza, tatal lui Simar ii da un cadou lui Mata gi. Mama lui Simar zice ca a venit sa-i surprinda pentru ca nu au fost la ziua lui Simar. Roli cu Siddhart se intereseaza de o casa de locuit, ei afla de o casa aproape de casa Bhardwaj, Mata gi nu zice nimic de Roli tatalui sau, parinrii lui Simar afla de sarcina lui Simar mama ei o vede pe aceasta pe ganduri si intreaba ce e, insa Simar zice ca nimic apoi Meena intreaba de Roli, Simar zice ca Roli cu Siddhart s-au dus in oras, Mata gi le zice ca a organizat o slujba la templu pentru Simar si copilul ei, Kushi vrea sa zica adevarul parintilor lui Simar. Manoranjan zice lui Simar ca de ce i-a mintit, la fel zice si Mata gi, dar spune ca nu a vrut sa-i raneasca. Simar intuieste ca Kushi va zice adevarul si merge sus fiindca Kushi ii duce pe parintii ei in camera. Kushi incepe sa zica de Roli, Simar ajunge tarziu si ei afla adevarul de Roli ca a fost data afara, Simar se uita cu ura la Kushi asa ca voia sa le explice dar nu apuca.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 175 din 4 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 175 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 4 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!