Destine ratacite episodul 174 din 3 martie 2020

Simar este foarte trista pentru ce a patit Roli, Manoranjan ii zice lui Mata gi ca pierde controlul casei ca n-a facut bine cu decizia ei. Prem il opreste pe Siddhart, el doar se intreaba unde vor locui, Siddhart zice ca a vorbit cu un prieten, Kushi se bucura ca a scapat de Roli ea zice ca ea a facut planul cu otrava pentru a scapa de ea. Kushi merge dupa Roli pe drum si rade de ea zicand ca aici e locul ei pe drum, si povesteste de planul ei cu otrava si cum a folosit-o pe Simar impotriva ei. Kushi zice ca va avea ea “grija” de Simar. Roli ii zice ca face orice pentru sora ei apoi Siddhart vine cu taxiul, Kushi se vede cu Veeru prietenul ei iar el zice sa-l bage cumva in casa si pe el iar el ii zice lui Roli ca o iubeste. Roli tot rade cand el intreaba ce a zis si Roli ii raspunde la fel apoi el zice ca e fericit si ca vor sta undeva ei, Prem aduce cina lui Simar dar ea e cu gandul la Roli. Ea zice ca nu-i este foame intre timp si Siddhart o duce pe Roli sa manance dar si ea zice la fel si se intreaba oare Simar cum este. A doua zi Simar e tot cu gandul la ce s-a intamplat, Prem zice sa se gandeasca la copilul lor, Simar zice ca spera ca ei se vor intoarce. Mata gi vine la Simar ea zice lui Simar ca a luat decizia corect si ca va face o slujba pentru ea si pentru copilul ei.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 174 din 3 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 174 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!