Destine ratacite episodul 172 din 1 martie 2020

Simar lesina si cade pe jos, Roli e cu ea, apoi toti merg la ea, doctorul o vede pe Simar iar doctorita zice s-o lase cu pacienta singura. Roli vine jos la Khushi si o ameninta ca daca Simar pateste ceva e vai de ea. Doctorita zice ca Simar va fi mama de asta a lesinat. Ea zice ca nici vorba de otrava, ca a lesinat de la sarcina. Apoi toti il felicita pe Prem ca va fi tata, apoi toti merg la Simar. Mata gi ii zice ca azi de ziua ei le-a dat o veste minunata. Kushi zice ca Roli i-a stricat planul cu Simar, ca din cauza lui Simar au uitat de ea, Simar ii zice lui Prem ca vestea asta i-a facut ziua de nastere mai frumoasa. Roli imparte dulciuri pentru sarcina lui Simar ea da Karunei, care nu i-a de la ea si zice de Kushi cum a invinuit-o, Kushi sii aduce bagajul. Ea zice lui Sankalp ca paraseste casa, Kushi zice ca dupa ce s-a auzit de ea ca a otravit o pe Simar nu mai poate sta acolo. Mata gi zice ca nu e nevoie sa plece din cauza greselii lui Roli, Pari merge sus cred la Simar Kushi i-a geanta sa plece.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 172 din 1 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 172 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!