Destine ratacite episodul 171 din 29 februarie 2020

Kushi spune tutuor cum are o presimtire ca, cineva va parasi casa pentru totdeauna dar de fapt pregateste o otrava. Apoi vin ospatarii, Mata gi coboara ea lauda decoratile facute de Kushi apoi sosesc invitatii, Prem cu Siddhart coboara, mai apoi Simar cu Roli, Prem cu Siddhart le admira frumusetea. Veeru apare ca ospatar la casa lui Mata gi iar Simar primeste cadouri imediat vine tortul. Simar sufla in lumanari si toti canta la multi ani. Apoi ea da tort fiecaruia dar Kushi vede ca Veeru e acolo ea se nelinisteste apoi el dispare, Uma cu Pari o vad pe Kushi ca e stresata. Kushi zice invitatilor sa danseze. Siddhart o i-a la dans pe Manoranjan apoi si Sujata cu Rajendra danseaza urmati de Karuna cu sotul. Simar cu Prem danseaza si ei, Manoranjan o aduce pe Roli la Siddhart sa danseze, Kushi vede iar pe Veeru si zice ca spera sa nu-i strice planul. Kushi vorbeste cu Veeru separat, Mata gi ii vede ea zice ca v-a certa servitorul ca se plimba pe la Mata gi. Kushi vrea sa puna otrava in sucul lui Simar dar aceasta cere apa lui Roli. Kushi arunca sticla unde a fost otrava la gunoi, Roli vine peste ea la bucatarie.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 171 din 29 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 171 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!