Destine ratacite episodul 170 din 28 februarie 2020

Sankalp i-a apararea lui Khushi dupa ce Roli ii spune ca ea ar fi vinovata de disparitia bijuteriilor, Kushi zice Karunei ca Roli o necajeste mereu si ca nu stie ce are cu ea. Mata gi zice ca acum Kushi va deschide ea seiful. Toti merg la seif, Kushi e pe cale sa deschida seiful dar se teme, deschide seiful si bijuteriile sunt acolo. Simar cu Roli sunt uimite, Kushi zice lui Roli ca nu este o hoata. Mata gi o intreaba pe Roli de ce a zis cuvintele anterioare, iar Roli raspunde cum Kushi a zis ca a vandut bijuteriile si a iesit seara de la Mata gi din camera. Kushi zice in gand ca a pus duplicate, adica falsuri in locul bijuteriilor originale, Karuna zice lui Roli sa-i ceara scuze lui Kushi dar ea zice ca nu ca nu a facut nimic. Apoi pe Simar o suna mama ei sa-i ureze la multi ani. Simar apoi zice lui Prem ca nu are chef de petrecere, Karuna zice apoi sotului ei ca Roli trebuie sa-i ceara scuze lui Kushi, el zice sa uite la fel zice si Kushi si ca, cadoul ce-l va primi Simar va uimi pe toata lumea.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 170 din 28 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 170 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!