Destine ratacite episodul 166 din 24 februarie 2020

Kushi zice ca isi va lua drepturile din familia asta si ca Simar si Roli vor plati pentru umilirea ei. Ea zice ca va distruge familia Bhardwaj. Simar e cu gandul la ce a patit in ultimele zile iar Prem merge la ea si spera ca totul va fi bine. Kushi nu are somn nici ea ca Simar si spune ca trebuie sa castige increderea familiei. Ea pune alarma la ora 5 dimineata, apoi isi pregateste sariul. Insa dimineata ea nu se trezeste a doua zi Karuna tine slijba Uma cu Pari comenteaza de Kushi. Mata gi spune ca Kushi trebuie sa faca dulciuri pentru obiceiurile familiei Pari zice lui Roli sa mearga dupa Kushi care doarme inca. Roli vede cã doarme, Sankalp o trezeste pe Kushi la ora opt, aa ii zice ca avea planuri pentru azi, Roli ii spune lui Simar ca, Kushi dormea. Simar incepe ea sa faca halvaua lui Kushi. Roli nu e de acord si pleaca, ea merge si il trezeste pe Siddhart, el ii zice ca aseara a adormit. Kushi vine jos la bucatarie si o vede pe Simar cum face halvaua, Simar ii zice ca ea a fãcut halvaua ca nu mai e timp fiindca familia va servi deja micul dejun.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 166 din 24 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 166 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 24 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!