Destine ratacite episodul 165 din 23 februarie 2020

Simar ajunge cu Khushi acasa iar aceasta spune nn gand ca acum incepe distrugerea familiei. Mata gi zice lui Surendra sa cheme preotul pentru a face nunta in acea zi, ea ii spune lui Simar sa-si i-a alta rochie si s-o ajute pe Kushi sa se aranjeze. Pari cu Uma zic sotilor ca merita Kushi sa fie nora in casa lor, insa este doar o intrebare retorica, la care ei nu zic nimic. Apoi ele se intreaba de partea cui sa fie? Manoranjan le zice ca de partea lui Simar, mai apoi vine preotul si Simar vine cu Khushi care este dusa pe altar. Roli nu e prezenta, Mata gi intreaba de ea dar Siddhart zice ca e obosita. Simar merge dupa Roli. Ea ii intreaba de ce a adus-o inapoi ca stie ca Kushi nu e buna, Simar raspunde ca pentru Karuna ea e precum fata ei si ca nu-i poate rani pe ea si pe Sankalp, intre timp Roli coboara pana la urma desi Simar s-a temut ca nu vine, Nunta începe, mirii isi pun ghirlande unul altuia, apoi se fac ocolurile nuptiale.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 165 din 23 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 165 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!