Destine ratacite episodul 162 din 20 februarie 2020

Simar merge la Kushi in camera iar Kushi o intreaba cum arata si ca ea e acolo numai datorita ei. Ea vrea s-a i-a binecuvantarea de la Simar si ea ii promite ca o va oferi. Roli merge sa se imbrace, Siddhart ii zice de ce fetele se pregatesc asa mult, Roli merge la Kushi in camera si vede o perdea acolo iar Karuna zice ca de fapt Kushi se pregateste, Roli merge sa vada iar Kushi iese de dupa perdea, si afla ca nu e nimic. Kushi zice Karunei ca vrea sa fie cu voal pe cap in timpul ceremoniei, Roli este suspicioasa pe ea si zice Karunei ca o aduce ea pe Kushi iar Roli insa nu e imbracata. Invitatii incep sa vina la ceremonie, Kushi vine jos Simar e si ea acolo. Mata gi o lauda pe Simar ca a sporit respectul familiei, Kushi zice ca Simar va pati ceva de va face familia de rusine apoi incepe dansul. Manoranjan ii pune la dans pe toti. Simar merge cu o femeie afara sa o duca la masina fiindca zice ca nu mai sta ca nu se simte bine, apoi se i-a curentul inauntru cand e ceremonia. Simar e afara, ea o vede pe Kushi plecand si se ascunde aproape si are o prietena deja pregatita care e imbracata ca ea. Ea ii zice ca se poate da drept Billo Rani. Fata aia merge înainte, Kushi ramane acolo, Simar merge dupa femeia respectiva iar Kushi apare inapoi langa Roli.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 162 din 20 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 162 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!