Destine ratacite episodul 153 din 11 februarie 2020

Mata gi decide s-o trimita pe Roli la Vrindavan la parintii ei sa poata invata in liniste pentru examen, Kushi merge la Roli si se preface ca vrea s-o ajute la impachetat bagajele. Roli ii zice ca nu merge pentru totdeauna, apoi Roli ii zice ca pana la urma adevarul va iesi la iveala, Simar vine si Kushi spune ca a venit s-i ajute pe Roli mai apoi Prem o i-a la rost pe Simar ca azi si-a dat cu crema pe mana arsa. Ea zice ca a uitat, Prem ii o da el ulterior cu, crema. Siddhart merge la Roli si vede ca ea e gata de drum, el ii zice ca-i va lipsi, ca nu mai are cu cine se certa si o face sa rada. Mai tarziu Roli coboara sa plece ea se desparte de familie. Ea i-a binecuvantarile tuturor, Karuna se trage insa de la binecuvantare.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 153 din 11 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 153 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!