Destine ratacite episodul 152 din 10 februarie 2020

Prem o viziteaza pe Simar dupa ce a aflat ce a patit la mana, Roli ii spune soacrei sale sa stea linisita ca de la atata ura poate pati ceva neasteptat, si insista sa recunoasca Simar ca ce s-a intamplat este rezultatul actiunilor ei si ca nu exista cineva anume care sa fie vinovat Sujata intervine si ea in discutie numai sa complice si mai tare lucrurile. Kushi tine slujba a doua zi, apoi ea i-a binecuvantarile tuturor, Karuna vede candela ca este aproape se stinge si se i-a de Simar ca era responsabilitatea ei. Roli zice ca se ocupa ea Karuna dar este refuzata spunand ca nu trebuie fiindca nu a uitat ce a facut la logodna. Apoi ea o lasa pe Roli doar pentru ca, Kushi zice s-o lase. Roli spune apoi lui Simar de ce le-a certat matusa Karuna si Roli vrea sa zica de Kushi, dar Simar intervine si zice ca e totusi fata bunä. Apoi Karuna striga si zice ca, candela s-a stins. Ea zice apoi ca e de vina Roli ca a umplut candela cu unt clarificat dar nu stie cum s-a stins flacara. Karuna zice ca intentionat a facut Roli asta dar ea jura ca a pus unt clarificat nu ulei. Sujata zice lui Karuna s-o lase pe Roli sa zia ceva in apararea sa si spune ca Roli aduce ghinion ei si fiului ei, ea zice ca Roli nu va fi de fata la nunta lui Sankalp.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 152 din 10 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 152 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.error: Content is protected !!