Destine ratacite episodul 151 din 9 februarie 2020

Siddhart o prinde pe Roli cand era aproape sa cada, apoi vine un preot pe care l-a chemat Karuna, insa Manoranjan spune ca ei au deja preotul lor, Karuna insista ca preotul lor l-ar fi trimis pe acesta si incepe sa imparta horoscoapele. Preotul spune ca peste sase zile va fi un moment bun de nunta, altfel doar peste un an. si le da indicatii ca o candela sa arda trei zile. Manoranjan suna pe Mata gi care e la nunta, ea zice de nunta ce va fi peste sase zile insa ele nu stiu ca treaba cu indicatiile preotului este de fapt mana lui Kushi. Manoranjan zice sorasii sa vina acasa, ea cand aude raspunde imediat ca va veni, si mai apoi Kushi vine la bucatarie pentru a cere ceva treaba sa mai faca. Simar ii da farfurii sa puna pe masa, Roli vrea sa-i zica ceva de Kushi dar vine ea, apoi pune masa. Karuna vrea sa stea langa Kushi si sa-i i-a locul lui Simar de langa ea, apoi Kushi duce cafea lui Simar si incep sa povestesca de familie si Simar ii zice de Anisha sora lui Kushi. Ea ii zice ca era escroaca si ca a vrut sa tulbure linistea familiei. Apoi Simar cu Kushi merg la bucatarie, Kushi incalzeste o tava si face ca Simar sa se arda, apoi ii baga mana in apa rece ca si cum ar incerca sa o ajute. Simar are dureri, Kushi ii i-a inelul de pe degetul lui Simar fiindca zice ea ca apoi se va umfla. Kushi spune ca asta e razbunare pentru ce a zis de sora ei. Familia vine la Simar, Karuna zice ca Simar e de vina ca nu trebuie sa o i-a pe ea in bucatarie, apoi Roli merge la Simar si zice ca aduce unguentul dar Kushi vine cu o pasta cu ardei iute. Roli vine cu unguentul la timp inainte ca Kushi sa puna pasta cu ardei, mai apoi Roli vrea sa invete pentru examen si Siddhart o ajuta, Kushi duce lapte lui Karuna apoi o maseaza, Manoranjan vede si se intreab oare ce pune la cale Kushi.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 151 din 9 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 151 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!