Destine ratacite episodul 150 din 8 februarie 2020

Roli cauta un club de dans prin satul lui Imarti care mai tarziu ii face un cadou lui Mata gi, niste inele pentru logodna lui Sankalp cu Kushi. Apoi se face logodna celor doi, Sankalp cu Kushi isi pun inele insa Roli vine si le spune sa se opreasca pentru ca nu poate avea loc logodna. Ea spune adevarul despre Kushi ca i-a inselat si ca are un alt nume ca ar fi auzit ea cum atunci cand vorbea pe ascuns cu o dansatoare. Roli aduce o fata drept martor care zice ca ii zice de fapt Billo lui Kushi. Ea se contra-zice ca numele ei adevarat e Kushi doar asa ii mai spun unii Billo. Apoi fata spune in detaliu cum Kushi a ajutat-o, Roli nu este crezuta, logodna continua, Sankalp pune inelul lui Kushi apoi Kushi lui Sankalp. Roli e trista ca nu au crezut-o, Siddhart merge cu ea afara dar primeste telefon ca trebuie sa se intoarca la Delhi pentru semnarea unor acte. El zice lui Mata gi ca trebuie sa plece cu Prem impreuna. Karuna cu Manoranjan merg si ele. Kushi o suna apoi pe fata cu care a venit Roli, dar Kushi a vorbit cu ea inainte pentru a minti apoi familia se intoarce acasa. Kushi e adusa si Karuna zice ca asta e casa Bhardwaj, Karuna ii spune lui Kushi sa stea la ei ca oaspete pana la nunta. Simar o opreste pe Kushi la usa pentru a o intampina. Ea ii face ritualul de intampinare, Kushi zice in gand ca se va razbuna, apoi Sankalp o duce in camera de oaspeti pe Kushi, insa ea si-a adus si cenusa lui Anisha.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 150 din 8 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 150 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!