Destine ratacite episodul 149 din 7 februarie 2020

Imarti prezinta familia ei lui Mata gi, Sajni o aduce pe Kushi pentru a face henna pentru ritual ce v-a urma. Apoi Sankalp vine si atinge picioarele lui Mata gi si a lui Imarti. Manoranjan merge la un magazin si isi cumpara bratari. Ea afla de Imarti ca e zgârcita si fara sa vrea ea aude niste femei ce vorbesc de casnicia fiului ei si ca ar mai fi avut o fata aleasa. Prem cu Siddhart vorbesc cu Anuj despre casatorie. Manoranjan merge la prima fata care a venit la Anuj, adica la Mala acasa, ea vrea sa stie ce s-a intamplat dar femeia o da afara spunand ca barfeste. Apoi Manoranjan vrea sa afle de la o nora de Mala si Anuj dar nu afla nimic, Kushi o suna pe mama ei si spune ca planul ei merge perfect, Manoranjan zice lui Imarti ca stie de Mala, ea o ameninta ca va zice lui Mata gi ca l-a despartit pe fiul ei de dragostea lui Mala. Imarti merge si strica colierul vechi al familiei ce Mata gi i l-a incredintat lui Manoranjan. Simar ii zice lui Kushi daca ii place de Sankalp care mai tarziu vine la Kushi si zice de problema lui de horoscop.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 149 din 7 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 149 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!