Destine ratacite episodul 141 din 30 ianuarie 2020

Siddhart sta cu Roli insa ea adoarme apoi, a doua zi ei vin acasa. Toti se ingrijoreaza de ea cand o vad ranita. Simar se i-a de Siddhart si Mata gi la fel. Ele zic ca nu a avut grija de ea, Roli este dusa in camera, ea face o gluma cu Simar .Apoi vine medicul la Rol si ii spune ca nu e nicio problema, Siddhart ii spune lui Simar ca a facut bine ca i-a trimis acolo ca si a dat seama ca o iubeste. Mai apoi iau masa, Sujata le reaminteste de contul firmei ce nu mai are nici un ban in el, ea le spune ca a vazut dosarul. Apoi Rajendra verifica pe telefon si vede ca nu sunt bani in cont, Simar isi aminteste de amenintarea fetei de la telefon. Prem e tensionat el nu zice nimic, apoi Prem zice ca el a cerut bani contabilului pentru salarii dar el minte. Roli aseaza camasile lui Siddhart si zice de camasile lui ca sunt plictisitoare. Apoi el vine si spune ca sta cu ea nu merge azi la birou. Insa Roli ii raspunde sa mearga la birou ca ea e acasa si toti au grija de ea, intre timp Simar vorbeste cu prietena ei Alka.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 141 din 30 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 141 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!