Destine ratacite episodul 140 din 29 ianuarie 2020

Siddhart se afla la intalnire afara la o terasa, iar langa masa lui niste scandalagii fac galagie cu altii care le-au luat locul de la masa. Ei cer sa dea muzica la maxim, iar Siddhart nu mai aude nimic si le cere sa dea mai incet muzica, dar respectivii oamenii nu vor. Siddhart merge la ei sa le zica din nou dar ei spun ca nu este proprietatea lui asa ca pleaca, ulterior Siddhart revine fiindca asociatii lui ii spun sa-i lase in pace. Apoi ei se iau de o fata care vine acolo, un baiat i-a apararea fetei dar omul celalalt il bate. Acel bataus e fiu de ministru, Roli vede stirea la televizor despre bataie si il suna pe Siddhart dar nu da de el. Roli merge cu ricsa spre restaurant insa prinde aglomeratie in trafic si alege sa meaega pe jos, apoi la restaurant vine politia fiindca Siddhart a chemat o, Roli se urca in altã ricsa si ajunge acolo, si apoi aude o jurnalista care zice de un om ranit. Batausul aude ca Siddhart a chemat politia si i-a pistolul, Roli e nimerita de glont, cade jos, Siddhart o prinde. Roli e dusa la spital cu ambulanta. Siddhart e cu ea in timp ce este dusa la operatie. Simar raspunde la telefonul lui Prem. El e sunat de o fata ce il santajeaza cu 500 de rupii altfel zice secretul lui.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 140 din 29 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 140 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!