Destine ratacite episodul 136 din 25 ianuarie 2020

Siddhart o prinde pe Roli inainte sa cada in apa, apoi ii cumpara ceva dulce de la vanzator. Mai apoi ea mananca ceva foarte iute. Simar merge la intalnirea cu Prem, pe drum masina se strica. Soferul zice ca merge dupa un mecanic dar va dura o jumatate de ora, Simar vede masina lui Prem si pe el cu o fata in ea. Simar se intreaba oare cine e, apoi masina e reparata si Prem o suna, el ii spune ca acum vine de la birou dar Simar zice oare de ce o minte. Simar ajunge la restaurant, pe urma ajunge şi Prem, Simar se tot gandeste sa-i zica sau nu ce a vazut. Prem comanda mancare, Prem o intreaba ce e, Simar ii zice ca l-a vazut cu o fata in masina. Prem ii zice ca era un prieten de a lui in masina cu prietena lui, insa Prem zice in gând, bine ca nu a mai întrebat nimic Simar. Roli suna pe Simar apoi si zice ca se simte bine la Mumbai.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 136 din 25 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.

Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 136 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!