Destine ratacite episodul 134 din 23 ianuarie 2020

Pari cu Uma se gandesc iar la ceva impotriva lui Simar si Roli. Mata gi cu restul vor sa mearga la templu. Pari are ceva ceva plan in cap. Roli aluneca pe scari si cade. Siddhart cu Simar o ridica. Prem zice ca doctorul nu raspunde. Siddhart zice va o duce pe Roli la spital, Pari cu Uma inchid ultimile usa si lasa cheile in casa fiindca usa se inchide automat. Roli e dusa la spital unde medicul zice ca are entorsa. Familia se intoarce si Manoranjan vede ca usa e inchisa. Uma suna pe Simar, ea ii zice ca vin imediat. Roli cu Simar cu baietii vin acasa. Mata gi intreaba cum e Roli. Manoranjan zice lui Simar sa deschida usa. Simar vede ca nu are cheile la ea. Ea zice ca erau in poseta. Uma se i a de Simar ca trebuia sa fie mai atenta.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 134 din 23 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.

Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 133 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!