Destine ratacite episodul 132 din 21 ianuarie 2020

Mata gi se ia de Siddhart si ii spune lui Roli ca sariul era vechi oricum si il pastra si ii spune lui Siddhart sa plece. Pari cu Uma spun ca nu le-a mers planul. Apoi Sujata cere bani de la Simar fiindca ea are cheile de la seif. Manoranjan aude si are ceva in cap, ea spune Sujatei sub forma de repros ca soacra este mai mare ca nora si ca mereu va cere bani de la nora. Siddhart ii zice lui Roli ca a fost certat din cauza ei de Mata gi. Siddhart zice ca e ca un copil mic, Pari cu Uma vor sa fure cheile de la Roli. Ele merg noapte peste ea in camera. Pari vede ca intre Roli si Siddhart sunt perne puse deci nu dorm impreuna. Pari zice cã cu treaba asta va face un taraboi in casa. A doua zi se i a masa. Siddhart e distant fațã de Roli. Toti vad ca e ceva. Apoi Mata gi zice ca maine e ziua lui Siddhart si sarbatoare. Roli nu stia de ziua lui dar a aflat acum. Toti sunt uimiti ca nu stia. Mai apoi Sujata zice lui Simar ca e ceva intre Roli şi Siddhart? Simar zice ca nu doar mici certuri ca intre soti. Seara Simar cu Prem vor si-i impace pe Roli cu Siddhart dar niciunul nu lasa de la el.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala.

Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 132 din 21 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.

Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 132 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!