Destine ratacite episodul 130 din 19 ianuarie 2020

Mata gi afla ca Pari a cheltuit toti banii. Ea pune de la ea ce mai trebuie si plateste. Mata gi zice ca trebuie sa stie cum sa faca cumparaturi sa nu cheltuie toti banii de pe o luna într o saptamana. Fetele fac mancarea apoi Simar face si desert, Pari serveste prima dar primul fel nu e bun. Nici al doilea fel nu e asa bun, nautul. Chiftelele sunt crude apoi e Roli la rand mancarea ei e buna. Toate o lauda. Mata gi vede budinca lui Simar. Budinca ei e laudata ca e bine facuta. Manoranjan vine apoi pe furis sa manance dar gusta din mancarea oribila a lui Pari si-i vine rau.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala.

Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 130 din 19 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.

Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 130 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 19 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1 – din cauza difuzarii nu se poate vedea traducerea, se reincearca alta varianta in decursul zilei de maine.

error: Content is protected !!