Destine ratacite episodul 127 din 16 ianuarie 2020

Cele doua surori isi ingrijesc bunica fiind bolnava de varicela in timp ce Manoranjan sora ei se teme sa se apropie de aceasta crezand ca se poate imbolnavi la randul ei de aceasi boala, insa Simar si Roli sunt apreciate de Mata gi si realizeaza ca doar ele ii pot fi alaturi in caz de necaz, daai apoi Manoranjan are si ea simptome de varicela. Ea cheama un vrajitor acasa. El face foc si fumul merge la Mata gi in camera. Fetele vin jos si vad vrajitorul, apoi vine şi Mata gi jos. Simar zice vrajitorului sa plece de acolo, ea il alunga de acolo si mai tarziu Manoranjan se ia de Simar cerandu-o socoteala. Ca a vrut sa se trateze de boala, si ca ele au facut o sa fie bolnava, in acel moment Simar zice ca se inseala iar Manoranjan vrea so plesneasca dar Mata gi o prinde spunandu-i ca ele sunt nurorile ei a lui Nirmala Bhardwaj si ca nu- permite sã le jigneasca.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala.

Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 127 din 16 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.

Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 127 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!