Destine implinite Episodul 711 din 26 Martie 2018

Sandhya este decisa sa invete sa gateasca si pentru asta are nevoie de ajutor, si nu orice fel ci din partea sotului ei care in trecut a fost bucatar.

Suraj ii spune lui Sandhya ca pentru a deveni un bun bucatar trebuie sa iti dedici timpul pentru a invata tainele bucatariei insa Chavi ii spune acesteia ca nu o sa fie niciodata in stare sa gateasca pentru ca ea de cand a venit in familie nu a gatit niciodata.
destine implinite
Sandhya si Suraj sunt in bucataria familiei unde o invata sa gateasca si in timp ce acesta statea langa foc, din lipsa de atentie o esarfa a lui Suraj din greseala a luat foc si era sa ia foc si Suraj insa Sandhya vede si stinge focul la timp insa Meena aude cum striga dupa ajutor si chiar ea aduce intreaga familie in bucatarie.

Destine implinite este telenovela perfecta care reprezinta perfect realitatea, si care aduce in decor intamplarile dintr-o casnicie dar si ce se intampla cand personajele negative influenteaza o relatie perfecta, cariera sa conteze mai mult decat fericirea, si ce se intampla cand unul dintre cei doi iubiti are parte de o boala care il tine nemiscat o perioada buna de timp.

Sandhya este o fata tanara care are parte de o dragoste la prima vedere, Sooraj ii devine prieten, iubit si sot, si ambii parteneri au sa realizeze ca mai tarziu au principii si idei diferite care duc la decizii diferite fapt ce in timp ar putea sa deterioreze situatia relatiei lor.

Sandhya reuseste sa aiba o cariera de succes ca agent de politie si mare parte a timpului si-o dedica, carierei, acest fapt intriga foarte mult familia lui Sooraj care isi doreste ca fiul lor sa aiba parte si de afectiune din partea sotiei sale. Insa cariera se pare ca pentru unele persoane poate fi mai presus decat orice, dovada ca Sandhya alege in defavoarea tuturor cariera cu riscul de a avea intamplari ce ii pun viata in pericol. Ce rezultat o sa aiba pana la urma aceasta distributie vom putea decoperi pe parcursul episoadelor.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

error: Content is protected !!