Clanul: sezonul 4 episodul 7 din 1 Aprilie 2024

Pus in fata faptului implinit, Macelaru’ este socat de faptul ca fiica sa se stinge chiar sub privirile sale iar ordinul dat de catre el lui Sergiu s-a transformat intr-o adevarata tragedie, Ilinca este mai hotarata ca niciodata sa-i spuna adevarul doamnei Luminita, iar David pare sa nu aiba curajul sa faca asta si intrebat daca are ceva sa-i spuna el intarzie sa o faca pe loc.

Acesta se balbaie la inceput si chiar are un moment in care intoarce vorba, iar acesta ii spune ca vrea sa-i ceara mana Ilincai, doamna Luminita ramane blocata mai cu seama ca deja are un pretendent, aceasta ii spune ca fiica ei este femeie in toata firea si pe ea trebuie sa o intreaba iar de principiu nu are nimic impotriva doar ca dupa cate a vazut nu prea este singurul pretendent.

Clanul sezonul 4 episodul 7 din 1 Aprilie 2024 Online

Silviu il suna pe Costoiu si-i da vestea cum fiica lui Bebe a fost eliminata, iar pe Sergiu si Macelaru’ inca nu i-au vazut Costoiu ii spune ca trebuie sa il aduca pe Tudor Achim cu orice pret la sediu si trebuie sa faca tot ce este posibil ca acest lucru sa se intample curand, David isi face curaj si-i spune Luminitei ca el este fiul sau Pavel si nu a spus pana acum asta pentru a abia a aflat, el recunoaste ca a fost cartita lui Bebe la el in sectie si cumva se asteapta sa se regleze treaba.

Actiunea total neadecvata intreprinsa de catre Macelaru in ceea ce priveste comisarul are consecinte grave, punand familia acestuia in situatii periculoase care le pot pune viata in pericol, in acelasi timp, se desfasoara doua scheme de razbunare distincte: una in care Bebe isi cauta propriii vinovati pentru arestarea fiicei sale si rapirea fiului sau, iar cealalta ascunsa este pusa in miscare de Pelicanu, care isi urmareste propriul plan de actiune. Asadar aici, va invitam sa urmariti impreuna Clanul in fiecare seara de luni. Clanul sezonul 4 Episodul 7 disponibil spre vizionare pe www.blogulmeu.net difuzat astazi, luni 1 aprilie 2024 de la ora 20.30 la cateva momente dupa telejurnal si meteo.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!