Chefi la cutite 10 Septembrie 2019 Sezonul 7 Episodul 2

Banda iar porneste plimband agale preparate noi, jocurile si intriga intre chefi nu sunt nici pe departe lasate in urma frati de cutit si inamici la cutite inainte de battle-uri, echipe strategii si razboi, cautam concurenti talentati nu conteaza de unde sunt sau ocupatia avuta conteaza doar ce pui in farfurie si sa iei cutitul o singura auditie si o unica sansa. Ieri prima concurenta a pus pe masa o reteta arabeasca, chefii au gustat si au decis in favoarea ei, Catalin a castigat in proba de amulete un atuu care il ajuta sa isi blocheze colegii timp de 10 minute timp in care acestia inclusiv intreaba echipa nu are voie sa se apropie de bancul de gatit.

Si daca aceasta amuleta este folosita in ultimile minute unii dintre chefi cu siguranta va avea grave probleme intrucat majoritatea concurentilor lasa totul pe final pentru a duce la gata preparatele, a fost un duel serios intre ei si munca depusa s-a vazut la degustari. La categoria figuri noi avem multe feluri de a pune problema in bucatarie, unii o vor face in propriul stil si vor primi in loc de cutite distinctii inedite.

A trecut o perioada lunga de timp de cand am vazut chipurile celor trei chefi, dar asteptarea i-a sfarsit odata cu premiera celui mai nou sezon si bine pus la punct din Chefi la cutite 7, fiecare dintre chefi are o strategie definita prin care isi vor alege si forma echipele, daca pana acum in sezoanele precedente unii concurenti au fost motiv de a crea unele dispute intre ei se pare ca de aceasta data totul se va schimba in bine, avand fiecare cate un plan vom vedea cel mai taios si unic show la care nu vor lipsi si momentele comice.

Chefi la cutite Sezonul 7 Episodul 2

Nici de aceasta data nu se va renunta la Cutitul de aur care asa cum am putut vedea a fost oferit unor concurenti care doar cu o singura sansa de jurizare pe nevazute au reusit sa-l obtina insa pentru a fi posesorul lui preparatul pe care chefii il vor degusta trebuie sa fie unic, diferit de tot ce a fost si sa impresioneze fiecare jurat in parte, acest lucru ii ofera participantului sansa directa care calificarea sa in etapa de echipe directe, practic sa isi aleaga singur cheful la care vrea sa fie in echipa.

Avand in vedere ca emisiunea culinara are multe sezoane la activ se cauta noi participanti mult mai bine pregatiti decat au fost si pretentiile au crescut pentru ca din criticile oferite fostilor concurenti sa aiba de invatat si sa le cunoasca stilul si gusturile fiecaruia, insa chiar si asa unii revin doar pentru a face spectacol ori pentru a se numara printre veteranii fiecarui sezon.

Chefi la Cutite 10 Septembrie 2019

Incepand din aceasta seara personaje dornice sa demonstreze abilitatile lor culinare isi vor pune in fata juratilor cele mai bune preparate prin care spera sa treaca mai departe luand cel putin doua dintre cele trei cutite, unii sunt deja bucatari cu experienta avand locuri de munca stabile in tara cat si in strainatate insa pe langa acestia multi amatori isi vor incerca norocul dar si priceperea in a demonstra ca bucataria nu este o arta ci in spatele ei se afla multa munca si inovatie iar fiecare preparat vine in spate cu o poveste mai mult sau mai putin interesanta. Sursa: a1.ro

Daca in tot acest timp v-a fost dor de ei, in fiecare zi de luni si marti in puteti vedea de la ora 20.00 intr-un nou show ce se anunta depasit de orice limita numai la Chefi la cutite Sezonul 7 Episodul 2 din 10 septembrie 2019 editie difuzata special pentru urmatorii de reality show de calitate.

Server 1.

Poate iti place si

Imi place dansul

Imi place dansul Episodul 5 din 15 Septembrie 2019

In aceasta seara conteaza foarte mult prestatia fiecarui concurent dar bineinteles si voturile celor de …

O parere

  1. După cum se vede scarlatescu o sa câștige are o amuleta care sigur o sa creeze probleme colegiilor sai, dar fie sa câștige cel mai bun mie îmi place foarte mult de Florin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *