Chefi la cutite 30 Aprilie 2019 Familii Episodul 1

Denumit si Familii la Cutite, daca pana acum regulile show-ului rau cunoscute la nivelul de care primeste cele trei cutite merge in etapa urmatoare si amuletele care ii ajuta sa aiba un avantaj, in sezonul acesta regulile sunt schimbate, fiecare jurat trebuie sa decida ce familia alege si pe care o va sustine pana in marea finala.

Al saptelea sezon debuteaza astazi si ca o mica nouatate vom asista si la un show cu vedete puse in bucatarie si care promit sa isi arate cele mai bune talente de gatit, juratii vor lupta apoape odata cu familia aleaga scopul lor fiind de a castiga finala.

Chefi la cutite Sezon Special Episodul 1 din data 30 aprilie 2019

Daca bucataria era candva locul unde se dadea lupta intre femei si barbati, cei trei jurati au descoperti noi talente si au facut sa intelegem ca nu conteaza nici varsta si nici profesia, ci doar pasiunea pentru gatit, de aceasta data cei trei chefi schimba din nou miza in ceva nou si interesant totul in familie.

Cine va castiga si oare cine va trece de auditii vedem astazi pentru ca este pe nevazute si pe gustate, ofticile intre jurati continua si ele si inca nu s-au decis daca vor socoti si acest sezon special printre trofee insa bine ar fi sa vedem un castigator la puterea familiilor.
Cum nu este o editie traditionala nici alegerea echipei nu va fi la fel, asa ca in fiecare zi fiecare jurat va avea de gatit pentru toata familia extinsa, insa dupa ce se vor delecta pe rand castigatorul va avea un bonus special si anume isi va putea alege echipa primul, echipe insemnand familii pentru ca in fiecare confruntare una dintre echipe va fi castigatoare si pot fi toate de la acelasi chef.

Noile probe dar si si familii incep acum, in noul sezon special pentru pasiunea de gatit in Chefi la cutite Sezon Special Episodul 1 din 30 aprilie 2019 disponibila pe micile ecrane dupa jurnalul serii.

UPDATE! Varianta 1 / Server 1.

error: Content is protected !!