Chefi la cutite 24 Decembrie 2018 Sezonul 6 Episodul 17

Primele suspiciuni apar, concurentii in loc sa se ajunte intre ei la probe mai mult se incetinesc, sa fie o strategie de a-si elimina adversarul sau un sabotaj din interior care sa traga intreaga echipa in jos? Degustatorii cresc miza si mai mult, de asta se va blufa, dupa tiparul: te recunosc de undeva, orice s-ar intampla i-a prins jocul, si ce e facut greu se mai desface la cutite.

Toamna aceasta aduce odata cu ea, si un nou sezon de gatit, Chefi la cutite, primul show culinar care a debutat pe micile ecrane si care a facut din oameni simplii adevarati bucatari. Juriul format din trei si cei mai buni bucatari Romanii in viata: chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea, si chef Catalin Scarlatescu si nu in ultimul rand de frumoasa prezentatoare Gina Pistol. Ca de fiecare data fiecare sezon a fost impartit pe trei echipe, si fiecare dintre ele au avut un singur scop, acela de a castiga cat mai multe probe pe parcursul competitiei, unii au reusit, altii nu, cert este ca niciun chef nu-si doreste sa-si vada proprii concurenti la duel sau in cel mai rau caz eliminati.

Al saselea sezon debuteaza aproape de sfarsitul lunii octombrie si o sa aiba un numar extraordinar de episoade, retete noi vor iesi la iveala, dar si concurentii care isi vor testa principalul talent, gatitul. Ca de obicei vor fi preselectii eliminatorii si numai cei mai buni concurenti vor putea sa-si pastreze locul in echipa chefilor.

Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 17 online din data de 24 Decembrie 2018 HD

Regulile acestui sezon par a fi usor schimbate, asta pentru ca fiecare jurat are la dispozitie o noua metoda de a castiga, amuletele. Pentru a le obtine fiecare jurat are la dispozitie un timp pe care trebuie sa il foloseasca gatind, Gina este cea care le va da juratilor tematica de gatit pentru ziua respectiva, dar si premiul pus in joc, asftel vom vedea cum pe langa concurenti si juratii vor gati, fiecare in stilul sau iar la urma preparatele lor vor fi si ele jurizate de catre un alt Chef cunoscut.

Amuletete castigate pe pearcursul auditiilor pe nevazute vor putea fi utilizate in cadrul confruntarilor, castigand astfel un avantaj considerabil, ca de obicei vor interveni si discutiile aprinse intre jurati dar si batalia suprema pentru a-si duce concurentii spre finala, unde numai unul dintre ei o sa fie desemnat castigator.

Se introduce ‘Regula Cutitul de Aur’, ce inseamna asta? daca pana acum juratii se certau pe strategii, acum nu mai trebuie sa-si faca griji pentru ca amuletele ii poate salva, si vor avea la dispozitie trei cutite de aur pe care le pot oferi concurentilor care au talent, descoperiti bineinteles doar de catre cei trei Chefi dupa probele concursului.

Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 17 din 24 decembrie 2018 disponibila pe micile ecrane dupa jurnalul serii.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => Vizionare placuta.

Poate iti place si

Gazda Perfecta

Gazda Perfecta 22 August 2019 Episodul 14

Concurentii trebuie sa suporte criticile aduse ce meseni fara a face vreo criza de nervi, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *