Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 91 din 14 Aprilie 2024

Sunt de acord cu cei care spun ca Robi si Julia se potrivesc de minune! Si va spun si de ce nici el, nici ea, nu isi aduc aminte ceea ce au spus macar Robi recunoaste frumos si tot timpul a spus ca nu are memorie si nu retine dar Julia este de un tupeu extraordinar isi aduce aminte cuvant cu cuvant ceea ce au spus altii sau altele, dar cand ea a spus ca sub nici o forma nu ar mai accepta sa fie cu Robi ca nici un barbat nu a jignit-o ca el, si multe altele si acum nu mai recunoaste nimic.

Robi este exemplarul pur-sange pentru aceasta emisiune fara empatie, fara scrupule, cu tupeu cu scoala strazii, adaptat la circ si paine ca nimeni altul cu portavoce cu fusta larga usor de dat peste cap in loc de par fara rusine fara greata justitiar neinfricat, cand e vorba de el sau de cei din alianta din care face parte, clevetitor pana in maduva oaselor, o Coana Chirita autentica.

Casa iubirii din 14 Aprilie 2024 Online

Eu chiar astept ca Robert si Creata sa zboare acasa, date-ul lor mi-a provocat greata. foarte tare m-am enervat cand creata s-a luat de Patrick,ca sa vorbeasca enervantul ala de jandarm, ea oricum sta 10 minute sa explice o fraza vorbeste cu intreruperi si nu are nici o relevanta ceea ce spune ea, ei oricum sunt condusi din spate se vede clar, Babanca se cupleaza sa nu plece acasa si ii acuza pe ceilalti ca se vor cunoaste mai bine asta daca li se vor permite si nu va fi ea scoasa in fata la eliminare.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 91, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 14 aprilie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

error: Content is protected !!